ACTIVITEITEN GeneratieNU

In oktober 2022 hebben we vanuit de EGMA een aantal leuke activiteiten georganiseerd vanuit de pijler GeneratieNu. Hieronder volgen de data en verdere info over deze activiteiten:

5 oktober | Webinar HELP! Mijn kind digitaal opvoeden | 20.00 – 21.30 uur

Op 5 oktober willen we een webinar organiseren ‘Help! Mijn kind digitaal opvoeden’. Het is in de week van de opvoeding en begint om 20.00 uur.

Inloop vanaf 19.45 uur met koffie en wat lekkers. Het webinar wordt gegeven door Hilde en Annesjouk van xpeditie 3.6.0. Het webinar duurt een uur en daarna hebben we met elkaar nog enkele gespreksvragen.
Rond 21.30 uur willen we de avond afronden.

Wat houdt het webinar in:
Een actueel thema in elk gezin. Elke ouder kent de strijd rondom schermtijd en wat ‘kijk je wel en niet’. Strijd met je kinderen, maar ook met jezelf. Hoe stel ik de regels? En wat vertelt de bijbel hierover? Deze avond duiken we dieper in dit onderwerp en we beloven dat je met praktische handvatten en nieuwe inzichten naar huis gaat. Ben jij erbij?

5 oktober | Voorleesochtend voor de kids 0-4 jaar | 9.30 – 11.00 uur

Op 5 oktober in de ochtend is er een voorleesochtend voor 0-4 jaar. Er is een dierenspringkussen en er wordt gekleid. Dit alles in het kader van dierendag en tevens de week van de opvoeding. De ochtend is van 9.30 tot 11.00 uur. Er zal ook iets lekkers aanwezig zijn en voor ouders is er de ruimte om met elkaar te verbinden, contact te leggen en een gesprek te voeren.

25 oktober | Experimentendag met poffertjes voor kids van 6-12 jaar! | 10.00 – 13.00 uur

Op dinsdag 25 oktober is er van 10.00 tot 13.00 een experimentendag met afsluitend poffertjes voor 6-12 jarigen. Je kunt deze ochtend verschillende experimenten doen en je bekijkt waar je interesses en talenten liggen. Het valt in de vakantie. Hiervoor vragen we je wel aan te melden door te mailen naar generatienu@egma.nl, via een appje of via de inschrijflijsten bij het kinderwerk.