Bezoek ons

De EGMA is een tweevleugelige gemeente. Dat wil zeggen dat we op zondagmorgen als gemeente samenkomen en op andere dagen in Kleine Groepen. De EGMA hecht waarde aan beide vormen. Beide samenkomsten zijn even belangrijk en volgen de lijn van de visie en de missie van de gemeente.

Wij hebben ook iedere zondag om 10.00u een live-stream samenkomst. Je bent van harte welkom om ook via de live-stream om ons te bezoeken. Via deze link kom je op onze YouTube kanaal. ‘Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan’

Zondagsdienst

Op zondagochtend bent u welkom in de dienst van 10.00 uur. Tijdens de samenkomst is er oppas voor de kleintjes. Daarnaast zorgen de kinderwerkers voor een mooi programma voor de kinderen tot 12 jaar. Na de ochtenddienst is er altijd een mogelijkheid tot gebed en is er gelegenheid voor een praatje onder het genot van koffie, thee en wat lekkers bij het meeting pointin het Atrium. U vindt de EGMA aan de G.A. Brederolaan 49, 3141 CC Maassluis.

passievoor_bezoekons

Overige bijeenkomsten

Verder zijn er gedurende de week diverse gebedsbijeenkomsten, cursussen en vergaderingen. Iedere twee weken zijn er in het weekend gezellige tieneravonden.

Voor jongeren van 15 tot 25 jaar is er om de zondagavond een ‘Sustain avond.

Om de twee weken zijn er kleine groepen op verschillende plaatsen in Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rozenburg en in de regio Westland waarbij u kunt aansluiten. De meeste groepen komen op woensdagavond bij elkaar, maar er zijn ook groepen op maandag en dinsdag.

Voor een overzicht van de diverse cursussen die u kunt volgen verwijzen we u naar de pagina Training & Onderwijs.

Als u vragen heeft, kunt u op zondag voor en na de dienst langskomen bij de informatiebalie of het meetingpoint in het Atrium. U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier.