LEEF in VRIJHEID Conferentie 2022

Met Jaap en Astrid Feddes

God heeft ons allemaal gemaakt met een doel, maar om daar te komen moeten er soms nog wel wat obstakels overwonnen worden.
Angsten, onzekerheden, erfenissen uit het verleden…
Dit is de gelegenheid om daarmee af te rekenen en echt tot je persoonlijke roeping te komen!

Op 25, 26 en 27 maart organiseert de EGMA de conferentie ‘Leef in Vrijheid!’. We hebben Jaap en Astrid Feddes (bekend van o.a. de stichting Destined to Reign) uitgenodigd om met ons een weekend lang de diepte in te gaan rondom ons jaarthema ‘leven in vrijheid’.

In dit filmpje stellen Jaap en Astrid zichzelf even voor:

Vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag nemen zij ons mee op een reis naar onze bestemming. God heeft ons allemaal gemaakt met een doel, maar om daar te komen moeten er soms nog wel wat obstakels overwonnen worden. We gaan in op Gods droom, je persoonlijke bestemming en verschillende onderwerpen die samenhangen met geestelijk, sociaal, emotioneel, psychisch en lichamelijk herstel.

Programma
Onderaan deze pagina is het hele programma voor het weekend terug te vinden. Het weekend bestaat uit een zorgvuldig opgebouwd programma, dus het is aan te raden bij alle sessies aanwezig zijn. Mocht dat niet lukken, geen probleem, je kunt ook aansluiten op de momenten dat je de mogelijkheid hebt. De sessie op zondagochtend zal onderdeel zijn van onze reguliere samenkomst.

Inschrijven
Inschrijven voor het weekend kan via onderstaande button. Ook als je maar een gedeelte van het weekend komt, kan hier een ticket voor het hele weekend gereserveerd worden. Hierbij heb je de keuze of je tegen betaling gebruik wilt maken van een lunchbox op zaterdag en/of zondag.

Voorafgaand aan het weekend ontvangen alle deelnemers een vragenlijst. Deze mag je invullen en meenemen. De vragen helpen je om je voor te bereiden op de thema’s die behandeld worden, zodat je er makkelijker direct mee aan de slag kunt.

Donatie
Bij het kiezen van een ticket wordt ook de mogelijkheid geboden om een donatie te doen. De visie van de EGMA is om te investeren in het helpen van mensen om tot hun bestemming te komen, zodat ze mogen ontdekken wie ze daadwerkelijk zijn en hoe zij op hun beurt weer een verschil kunnen maken in de levens van anderen. Daarom wordt het hele weekend, met het onderwijs en bijbehorende faciliteiten, gratis aangeboden aan zowel leden als niet-leden van onze gemeente. Natuurlijk zijn er voor de EGMA wel kosten aan verbonden. Deze zijn ongeveer 15 euro per persoon. Mocht je een vrijwillige bijdrage willen doen om ons tegemoet te komen in deze kosten, dan is deze heel erg welkom! (Let op: met een donatie heb je nog geen ticket voor het weekend, deze moet je apart bestellen.)

Programma: