Dromenjager Conferentie

Zaterdag 23 maart 2024 mogen we Dite Coumou en haar bediening ontvangen die ons gaan meenemen in de Dromenjager Conferentie. De inloop is van 09:30 uur en we starten met het programma om 10:00 uur. De verwachting is dat we deze dag afronden om 17:00 uur. Deze dag is voor iedereen die naar Gods aanwezigheid jaagt tijdens de dag èn de nacht!

God maakte de nacht en noemde het goed. Toch ervaren veel mensen dit niet zo. Hier kunnen allerlei redenen voor zijn: slaapproblemen, nachtmerries, angst en onrust maar ook onduidelijkheid over dromen. Tijd om wakker te worden voor Gods plan voor de nacht!

Tijdens deze dag leer je wat de Bijbel zegt over slaap en slaapproblemen, dat God spreekt in de nacht en hoe dat werkt, hoe je dromen van God herkent en meer. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke gebed zodat jij Gods blauwdruk voor de nacht ontvangt in je eigen leven.

  • Ben jij nieuwsgierig naar wat God jouw wil geven in je slaap?
  • Krijg je veel dromen of verlang je hier juist naar?
  • Heb je last van slaapproblemen, nachtmerries of angst?
  • Ben je profetisch en zoek je naar toerusting op het gebied van dromen?

Dan is deze dag voor jou!

De inspiratie voor deze conferentie vind je in Handelingen 2: En het zal zijn in de laatste dagen, zegt God, dat Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, uw jongemannen zullen visioenen zien en uw ouderen zullen dromen dromen. Handelingen 2:17.

Deze dag is voor vrouwen, mannen en tieners! Meer informatie en aanmelden via onderstaande button.