EC-Bijbelcursus

Het evangelisch college start met een nieuw schooljaar EC-bijbelcursus (Evangelisch College Bijbelcursus – voorheen: ETS).

Met deze bijbelcursus ga je in 4 jaar door de hele bijbel heen. Je kan ieder jaar instromen, na 4 jaar heb je de hele bijbel gehad.
Toevallig is dit zo ‘n jaar dat in september de eerste les van een nieuwe serie start: de cursus begint bij Genesis!

Zoek je naar verdieping, wil je meer over de tijd weten waarin de boeken zijn geschreven of zoek je naar hoe de bijbel nog steeds actueel is voor de tijd waarin we nu leven, dan kan ik niet anders dan deze cursus aanraden.

Iedere maand staan er 2 maandagavonden van 19:30 – 22:00 gereserveerd voor de cursus. 1 avond voor het oude testament en 1 avond voor het nieuwe testament. 

En wist u dat we deze cursus bij EGMA plaatsvind en aanbieden via EGMA academy? Dat betekent dat het EC (evangelisch college) en EGMA u deze cursus met een forse korting kan en wil aanbieden! Je betaalt van september t/m augustus € 15,00 per maand ipv € 30,00 per maand. Het EC stelt dat cursisten die geen lid zijn van EGMA en de cursus wel bij EGMA volgen, geen gebruik kunnen maken van deze korting.

Kortom heb je de laatste tijd het verlangen gehad om dieper in de bijbel te duiken? Dan is dit een zeer geschikt moment om in te stromen! Twijfel niet te lang en verbreed je kennis, uit ervaring kan ik zeggen dat ik er erg enthousiast over ben!

Aanmelden kan via onderstaande button: