Wonderlijke Zondag | 14 april om 19:30 uur

Op zondag 14 april verwelkomen wij het team van ‘Royal Mission’ in de EGMA met hun bediening ‘Wonderlijke Zondag’.  Elke eerste zondag van de maand vindt dit in Veenendaal plaats, maar een aantal keer per jaar gaan ze op uitnodiging naar diverse andere gemeentes in het land.

Dit schrijft ‘Royal Mission’ hier zelf over op hun webiste

“Wonderen horen bij de bediening van Jezus en wonderen zijn kenmerken van het koninkrijk van God. We willen graag meer ruimte maken voor het werk van de Heilige Geest en we verwachten dat er (meer) wonderen gaan gebeuren.

Onze passie is en blijft om alle generaties te zegenen, inspireren, troosten en vooral helpen om een wonder van God te verwachten én te ontvangen. ‘Want het Koninkrijk van God bestaat niet in woorden, maar in kracht‘ (1 Korintiërs 4:20).”

Art Meets Faith

Kruip tijdens het Art Meets Faith weekend in het hoofd van de Maker en ontdek in jouw hart Gods creatieve hart. Vergroot je verbeeldingskracht met hart en ziel en leer hoe je daar praktisch handen en voeten aan geeft. Om zo een ontmoetingsplaats te creëren tussen God en mensen en bij te dragen aan het verstaan en delen van Gods stem. >> Lees meer <<

Art Meets Faith