juni, 2019

zat29jun10:0016:00Masterclass: Het grote verhaal van de BijbelO.l.v. dhr. Bram van Putten10:00 - 16:00 EGMA Kerk, Brederolaan 49 3141 CC Maassluis

Evenement Informatie

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseert de Evangelische Gemeente Maassluis (EGMA) in samenwerking met het Evangelisch College de ééndaagse masterclass: Het grote verhaal van de Bijbel, verzorgd door dr. Bram van Putten.

Verhalen zijn belangrijk. Ze vormen ons in hoe we naar de wereld kijken en in hoe we ons gedragen. Goede verhalen geven antwoord op de vragen: Wie zijn we? Waar komen we vandaan? Waar gaan we heen? Tijdens deze studiedag krijg je meer zicht op het ‘grote verhaal’ dat de Bijbel vertelt. Je ontdekt hoe de verhaallijnen en thema’s uit het Oude Testament doorlopen in het Nieuwe Testament en samen een fantastische hoopvolle boodschap verkondigen.

Praktische informatie

Datum :           zaterdag 29 juni

Adres   :           EGMA, G.A. Brederolaan 49 in Maassluis

Tijd      :           10.00-16.00 uur

 

De kosten voor deze masterclass bedragen € 30,– per persoon. Dit bedrag is inclusief bovenstaand studiemateriaal, koffie, thee en een eenvoudige lunch.

Als deelnemer ontvang je bij deze masterclass het boekje De Bijbel in 1 uur  van het NBG en toegang tot de online cursus Het grote verhaal van de Bijbel van het Evangelisch College t.w.v. € 32,50

Ben je lid van de EGMA? Vul dan bij het afrekenen de code EGMAMC19 in en ontvang 50% korting, je betaalt dan slecht € 15,- voor deze dag. Indien de kosten toch een drempel zijn dan je graag opgeven via TenO@egma.nl waardoor je kosteloos kan deelnemen aan deze dag.

 

Bram van Putten studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht en is als docent Oude Testament verbonden aan het Evangelisch College. Hiervoor heeft hij jarenlang gewerkt bij IFES. Bram heeft een passie voor de Bijbel. Die met anderen lezen doet hij graag, of het nu jongeren of ouderen zijn, of het nu mensen zijn die vertrouwd zijn met de Bijbel of niet.

 

more

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00

X