mei, 2019

din14mei13:4515:30Samen  Psalmen  Lezen  -  met  Marijke de WolfO.l.v. Marijke de Wolf13:45 - 15:30 EGMA Kerk, Brederolaan 49 3141 CC Maassluis

Evenement Informatie

Samen  Psalmen  Lezen  –  op 14 mei, 21 mei en 28 mei en  4 juni met  Marijke de Wolf

PROGRAMMA:

Het Bijbelboek “Psalmen” is een bijzonder boekje met 150  liederen over persoonlijk geloof, over vertrouwen en twijfel, over bemoediging en vermaning, over lessen uit de geschiedenis en hoop voor de toekomst. En steeds wordt de grootheid van God bezongen en Hem dank gezegd voor zijn plan met mensen. Tijdens de bijeenkomsten zullen we uitwisselen wat je aanspreekt, kijken we naar de achtergrond van de psalm, lezen we ook andere vertalingen die oude woorden soms een nieuwe zeggingskracht geven en zoeken we naar de betekenis van de beelden van toen voor ons leven nu.

Zo willen we uit onze voorraadkamers oude en nieuwe dingen tevoorschijn halen (Matth.13:51), erdoor bemoedigd worden en ons verheugen over Gods goedheid.

Voorafgaand aan de bijeenkomsten wordt bekend gemaakt welke psalm we samen gaan bespreken, zodat de psalm thuis alvast gelezen kan worden.

Praktische informatie:

Data:   14 mei, 21 mei , 28 mei, 4 juni, telkens op de dinsdagmiddag.

Adres: EGMA Zaal 6, G.A. Brederolaan 49 te Maassluis

Tijd:    14.00  – 15.30 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Aanmelden kan via de volgende LINK of via inschrijflijst die ligt op de informatiebalie in het Atrium.

 

                                                                                      

Marijke de Wolf in 85 woorden.

Marijke was jarenlang actief lid van een Volle Evangelie Gemeente in het Gooi. Na verhuizing naar Schiedam sloot ze zich in 1996 aan bij de VEG Maeslandtsluijs, die later samenging met de EGMA.

In de loop van de tijd heeft ze allerlei gemeentewerk gedaan, kinderwerk, bidstonden geleid, Bijbelstudie gegeven. De bijbel is al die jaren voor haar een bron van inspiratie gebleven.

Marijke is getrouwd, heeft geen kinderen. Ze had verschillende functies in de maatschappelijk dienstverlening en ze is nu met “actief met pensioen”.

more

X