september, 2017

zon10sep10:0011:30Start Zondag van het nieuwe seizoen 2017-2018Spreker: Dave Koehl10:00 - 11:30 EGMA Kerk, Brederolaan 49 3141 CC Maassluis

Evenement Informatie

Ga je ook mee naar De Karperhoeve? De vakantie is voor de meesten voorbij en het nieuwe seizoen gaat weer beginnen.

En wat is er dan leuker om elkaar na de dienst te ontmoeten tijdens een wandeling, een lunch, met een speurtocht, een boottocht en op een heerlijk terras met een drankje en een zelf meegebracht lunchpakketje.

Dat kan allemaal op zondagmiddag 10 september. Na de dienst gaan we met elkaar wandelend naar Stal De Karperhoeve in Maassluis. Dit is ongeveer 1,5 kilometer vanaf de kerk (15 minuten).

Aangekomen op de boerderij is er de hele middag om te kiezen uit de diverse activiteiten en om gezellig met elkaar te praten, wandelen, varen, kijken bij de boerderijdieren, kijken bij de onderlinge paardenwedstijd en om de lunch samen op te eten.

Voor jong en oud is er genoeg te zien en te doen! Let op: er is nauwelijks parkeergelegenheid, dus de mensen die moeilijker ter been zijn kunnen worden afgezet en de auto elders geparkeerd (bijv. op de parkeerplaats bij Van Dijk in Maasland)

 

Tijdens de dienst is er:

Oppas 0-4 jaar

Kinderwerk voor groep 1-8

more

X