juni, 2019

don13jun19:0021:00Watoto Live Tour19:00 - 21:00

Evenement Informatie

Watoto Live Tour

‘We Will Go’

Wanneer: 13 juni 19.00 uur,

Waar: EGMA G.A. Brederolaan 49 Maassluis.

Er is geen kaartverkoop, wel een collecte bestemd voor het werk van Watoto.

In september 2018 lanceerde Watoto een nieuwe productie genaamd We Will Go. In deze productie wordt de vreugde van redding gevierd. In juni 2019 komt het koor voor het eerst naar Nederland met deze productie!

Het koor, bestaand uit weeskinderen en andere kwetsbare kinderen zal nieuwe aanbiddingsmuziek van Watoto Church in Oeganda zingen. We nodigen je uit om een ontmoeting met God te krijgen. Door de kracht van hun getuigenis zullen de kinderen vertellen hoe hun leven is veranderd. En hoe hun leven een doel heeft gekregen en zij de verandering in hun gemeenschap mogen brengen. Het publiek zal de kans krijgen om te reageren door betrokken te raken bij Watoto om meer kwetsbare vrouwen en kinderen in Afrika te kunnen redden, ze groot te brengen als leiders en hun land weer op te bouwen. Door aanbidding, dans en verhalen zullen de kinderen getuigen van goed nieuws, dat Zijn redding er is voor ons allemaal.

Watoto is een christelijke organisatie die ontstaan is uit een lokale kerk in Oeganda. De organisatie biedt een breed pakket van zorg en hulp. Het werk begon als een reactie op het schrikbarende aantal wezen en kwetsbare vrouwen in Oeganda. Watoto redt mensen, en brengt de nieuwe leiders groot, die op hun beurt weer bijdragen aan de opbouw van hun land (Rescue – Raise – Rebuild).

Het Watoto-model omvat lichamelijke en medische zorg – o.a. HIV of AIDS behandeling – scholing – zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs -, traumazorg en geestelijk opvoeding.

We brengen een nieuwe generatie Afrikaanse leiders groot. We bieden topkwaliteit academisch onderwijs en geven les in praktische vaardigheden. We brengen verantwoordelijke christenen groot, met integriteit en morele waarden, die een productieve bijdrage leveren aan hun samenleving.

Ons doel is om in 2023 voor 10.000 kinderen in Oeganda te zorgen en het model in andere landen van dit continent toe te passen. We versnellen hiermee de opvang van weeskinderen en kwetsbare vrouwen in heel Afrika.

more

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00

X