Wat tof dat je onze website bezoekt of misschien wel voor het eerst bij één van onze events of samenkomst bent geweest.

Wij willen graag dat iedereen bij ons gastvrijheid ervaart en zich welkom voelt. Je mag dus altijd naar onze bijeenkomsten komen zoals je bent. We hanteren geen speciale dresscode en je wordt nergens toe verplicht.

Samenkomst op zondag

Op zondagochtend hebben wij om 10.00 uur een samenkomst. Hiervoor kan je gewoon binnenlopen in ons gebouw, daar wordt je bij de deur welkom geheten en wordt je de weg gewezen. De dienst bestaat vaak uit een kort welkom, gebed, muziek, een overdenking en wat losse elementen zoals de aankondiging van een event, een getuigenis van iemand en de collecte. Tijdens onze dienst geven we op verschillende manieren uiting aan onze dankbaarheid naar en enthousiasme over God. Dit betekent dat we soms gaan staan, klappen, onze handen in de lucht steken of knielen. We aanbidden God en maken daar soms echt een feestje van! Voel je vrij om hier wel of niet aan mee te doen en wees daarin vooral jezelf.

Tijdens de samenkomst is er oppas voor de kleintjes van 0-4 jaar. Daarnaast zorgen de kinderwerkers voor een mooi programma voor de kinderen tot 12 jaar. Na de ochtenddienst is er altijd een mogelijkheid tot gebed en is er gelegenheid voor een praatje onder het genot van koffie, thee en wat lekkers in het Atrium.

Bijeenkomsten en Events

Naast de samenkomst op zondag organiseren we ook veel andere activiteiten. Zo is er elke donderdag een koffie-ochtend, waarbij je tussen 10.00 en 12.00 uur gewoon kunt binnen wandelen voor een bakkie koffie, iets lekkers en een gezellig praatje. Ook organiseren de jongerengroepen om de week op de zaterdag- of zondagavond een toffe bijeenkomst. Er zijn diverse events en trainingen zoals een Alpha-cursus, PUUR! vrouwenevent, een voorleesochtend, de marriage course, tiptop voor nop en kerst in de stad waar iedereen van harte voor wordt uitgenodigd. Hou deze website en de agenda in de gaten voor meer informatie.

Kennismaken met de gemeente

Wil je meer weten over onze kerk, dan ben je van harte welkom bij onze bijeenkomsten ‘kennismaken met de gemeente’! In twee bijeenkomsten vertellen we alles over onze visie, waar we van dromen, hoe we georganiseerd zijn, de financiën, etc. Heb je interesse, hou deze website in de gaten voor de actuele data of stuur een mail naar info@egma.nl.

Lid worden

Leuk als je lid wil worden van onze gemeente en hiervan deel wil uitmaken. Dit betekent dat je betrokken bent bij de gemeente,  regelmatig aanwezig bent op de zondagochtend en bij de diverse activiteiten, bid voor de gemeente, je inzet op een plek die bij je past en de gemeente financieel ondersteunt. Aan geen van deze dingen zit een verplichting vast. Met een lidmaatschap aan de EGMA geef je aan hiervan deel uit te willen maken en achter de fundamentele overtuigingen te staan die EGMA hanteert. Daarnaast is het praktisch handig als wij weten wie onderdeel uitmaakt van onze gemeenschap.

We zien je graag bij een volgende dienst of EGMA-event!

X