Wat betekent Kerst voor jou? Het zou een feest van vrede moeten zijn, maar we worden overspoeld door de ene na de andere crisis. Wat doet dat met jouw rust en vrede? In de bijbel betekent Kerst de komst van Immanuel, ‘God met ons’. Maar wat kun je daar nu concreet mee? De waarheid over jou is dat je geliefd bent. Wat nou als dat echt waar is? Durf je dat onder ogen te zien? Kerst in de stad gaat over dit verhaal, het verhaal van God met ons. Hij doet jou een uitnodiging.

Kerst in de stad – vrijdagavond 23 december

Dit verhaal wordt in een sfeervolle muzikale beeldvertelling vertelt. Laat je onderdompelen in kerstsfeer door filmische beelden, krachtige woorden en inspirerende muziek onder leiding van het Adem Project: www.ademproject.nl. Dit alles op het sfeervol verlichte plein voor theater Schuurkerk.

Tijdens het voorprogramma en na afloop zijn er warme dranken en lekkernijen.

  • Inloop 19.00 uur – Dit eerste half uur komen we goed in de kerststemming met de bekende en traditionele kerstliederen die Adem Project ons ten gehore brengt. 
  • Start om 19.30 uur – sfeervolle muzikale beeldvertelling
  • Locatie: Parkeerterrein aan de P.C. Hooftlaan bij Theater Schuurkerk in Maassluis.

Een week eerder ben je uitgenodigd voor de filmavond. Mis dit niet. Deze film heeft een link met Kerst in de stad op 23 december.

Filmavond The Shack –  vrijdagavond 16 december

  • Inloop 19.30 uur | start 20.00 uur
  • Locatie: in de Maranathakerk, G.A. Brederolaan 49 in Maassluis
  • Entree 5 euro per persoon inclusief consumpties en lekkernijen. Reserveer hier je stoel: eventbrite

 

Over The Shack

Je gaat kijken naar de indrukwekkende film The Shack. De film is een verfilming van de bestseller De Uitnodiging van W. Paul Young. De schitterende dialogen en geloofsinzichten doen je na afloop verwonderd staan. Je bent gewaarschuwd: deze film zorgt voor veel gespreksstof!

De Uitnodiging van W. Paul Young: het verhaal dat een onverwachte bestseller werd en voorgoed afrekende met het beeld van God als blanke man met een witte baard. Nu verfilmd als ‘The Shack’ door de makers van ‘Life of Pi’, met Octavia Spencer (‘The Help’) die schittert in haar rol als God.
‘De Uitnodiging’ worstelt met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt, zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan. In schitterende dialogen, die het merendeel van de film uitmaken, probeert het drietal Mack nieuwe geloofsinzichten bij te brengen en hem te verzoenen met het onheil dat hem heeft getroffen.

Wil je meer weten over het geloof? Kijk dan eens onderstaande video. Via de button eronder kan je meer informatie aanvragen of je aanmelden voor de eerstvolgende cursus.

Beluister hieronder de playlist van een aantal Adem Project songs.
Volg ook de laatste berichten op:

Ademproject | Maan en sterren

Ademproject | Echte Liefde

Ademproject | No Limit | ft. Montell Jordan