Wat betekent Kerst voor jou? Het zou een feest van vrede moeten zijn, maar we worden overspoeld door de ene na de andere crisis. Wat doet dat met jouw rust en vrede? In de bijbel betekent Kerst de komst van Immanuel, ‘God met ons’. Maar wat kun je daar nu concreet mee? De waarheid over jou is dat je geliefd bent. Wat nou als dat echt waar is? Durf je dat onder ogen te zien? Kerst in de stad gaat over dit verhaal, het verhaal van God met ons. Hij doet jou een uitnodiging.

Kerst in de stad – vrijdagavond 23 december

Dit verhaal wordt in een sfeervolle muzikale beeldvertelling vertelt. Laat je onderdompelen in kerstsfeer door filmische beelden, krachtige woorden en inspirerende muziek onder leiding van het Adem Project: www.ademproject.nl. Dit alles op het sfeervol verlichte plein voor theater Schuurkerk. Beluister hieronder de playlist van een aantal Adem Project songs.

Tijdens het voorprogramma en na afloop zijn er warme dranken en lekkernijen.

  • Inloop 19.00 uur – Dit eerste half uur komen we goed in de kerststemming met de bekende en traditionele kerstliederen die Adem Project ons ten gehore brengt. 
  • Start om 19.30 uur – sfeervolle muzikale beeldvertelling
  • Locatie: Parkeerterrein aan de P.C. Hooftlaan bij Theater Schuurkerk in Maassluis.

Parkeren
We adviseren je dringend om te voet, op de fiets of door middel van carpool naar het evenement te komen. Kom je toch met de auto dan kun je gebruik maken van bestaande parkeergelegenheden in het centrum of van één van onderstaande parkeerplaatsen:

– Parkeerplaats Schuurhof, direct naast het evenemententerrein
– Parkeerplaatsen Reviusplein, naast het Revius Lyceum
– Parkeerplaats Anne de Vriesstraat

Houd bij het parkeren goed rekening met de toegankelijkheid voor de hulpdiensten en de verkeersregels. Zo houden we met elkaar de overlast voor de buurt beperkt.

Toegankelijkheid
Iedereen is van harte welkom! Het vlakke evenemententerrein is ook goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De parkeerplaatsen aan de Petrus Kockstraat aan de kant van het Schuurtheater, worden aanbevolen voor mindervaliden, zodat zij dicht bij het evenement kunnen parkeren. Mochten deze plekken bezet zijn, kan er gebruik worden gemaakt van de kiss & ride -plek om (mindervaliden) af te zetten bij het eventterrein. Er is een tribune aanwezig met 48 zitplekken en daarnaast is ook ruimte gereserveerd voor bezoekers in een rolstoel. Er is een invalidetoilet aanwezig.

Alpha Cursus

Wil je meer weten over het geloof? Kijk dan eens onderstaande video. Via de button eronder kan je meer informatie aanvragen of je aanmelden voor de eerstvolgende Alpha-cursus.

Volg ook de laatste berichten op:

Ademproject | Maan en sterren

Ademproject | Echte Liefde

Ademproject | No Limit | ft. Montell Jordan