Ben jij of voel jij je een leider, ben je tussen de 18 en 35 jaar en zou je wel wat nieuwe inzichten en extra handvatten kunnen gebruiken?

Dan nodigen we jou heel graag uit voor de EGMA leiderstraining. In 8 avonden en 1 dagdeel op zaterdag nemen we jou mee in de belangrijkste thema’s waar een leider mee te maken krijgt. We starten met het ontdekken van alle potentie die God in jou heeft gelegd. Hierbij gebruiken we de Keys-test en nemen we de tijd om jou te activeren in jouw unieke manier van kijken en handelen. Verder komen er thema’s aan bod zoals ‘zelfleiderschap’, ‘communicatie’ en ‘teams bouwen’. Deze thema’s bespreken we in interactieve avonden met steeds andere ‘docenten’ waaronder David & Lisa Epema, Martin Madern en externen.

De training is op de volgende vrijdagen:20 oktober, 25 november, 15 december, 12 januari, 2 februari, 1 maart, 22 maart, 26 april & 17 mei. In overleg met de cursisten bepalen we het definitieve tijdstip voor de vrijdagen.Daarnaast is er een extra lesdag op zaterdag 25 november in de middag en avond.

Tussen de lesdagen door ga je aan de slag met huiswerkopdrachten en heb je contact met je persoonlijke begeleider.

De kosten voor de training zijn €135,-. Hiervoor krijg je een studieboek, cursusmateriaal, maaltijden en de overige faciliteiten. Mochten de kosten een drempel zijn, laat dit dan gerust weten, dan vinden we hier zeker een passende oplossing voor.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Dan ben je van harte welkom op de informatieavond op 15 september om 19.30 in de EGMA. Op deze avond vertellen we je alles over hoe de training eruit ziet en is er ruimte om al je vragen te stellen.

Contact en aanmelden: leiderstraining@egma.nl