De ‘leiderstraining’ is een training van acht maanden, bedoeld voor (jonge) leiders die graag willen groeien in karakter en leiderschap. We willen investeren in een nieuwe generatie leiders die gepassioneerd zijn over Gods Koninkrijk en hen toerusten om anderen te dienen en te helpen groeien.

We reiken je allerlei thema’s aan die relevant zijn voor je leiderschap, we trekken met elkaar op en coachen je. Alles om je te helpen de poten=e in jezelf te ontdekken én volledig tot zijn recht te laten komen. Centraal in alles staat ‘zelfleiderschap’, want pas als je jezelf kunt leiden, ben je in staat om anderen te leiden.

De training is op de volgende vrijdagen:
4 oktober, 19 oktober (hele dag), 8 november, 6 december, 10 januari, 25 januari (hele dag),  7 februari, 7 maart, 22 maart, 4 april & 25 april. Het tijdstip van de vrijdagavonden is van 19:00 – 22:00 uur.

Tussen de lesdagen door ga je aan de slag met huiswerkopdrachten en heb je contact met je persoonlijke begeleider.

De kosten voor de training zijn €175,-. Hiervoor krijg je een studieboek, cursusmateriaal, maaltijden en de overige faciliteiten. Mochten de kosten een drempel zijn, laat dit dan gerust weten, dan vinden we hier zeker een passende oplossing voor.

Ben je geïnteresseerd? Download hier de informatiefolder. Heb je vragen of je wilt je aanmelden, mail dan naar: leiderstraining@egma.nl

Aanmelden kan tot en met 20 september 2024.