Wat betekent het evangelie voor mij?

…Alles! Dat klinkt veel, maar dat is het ook. Het is echt mijn basis van wie ik ben.

Het is voor mij niet alleen een ‘geloof’ en het ‘bij een kerk’ horen. Nee, het is juist een dagelijkse levende relatie met iemand, net zoals je kan hebben met mensen hier op aarde. Alleen deze relatie/vriendschap is een stuk bijzonderder. Jezus is namelijk áltijd bij me (echt niet alleen op zondag ;-)), Hij verlaat me nooit, Hij verraad me nooit en Hij bedriegt me nooit.  Hij steunt mij juist, Hij geeft mij kracht en wijsheid, troost mij wanneer nodig, geeft mij moed, hoop en zelfs rust. Zo’n bijzondere rust dat ik dat wel bovennatuurlijk moet noemen.

Een paar jaar geleden alweer heeft Jezus mij uit een voor mij eindeloze diepe put getrokken en heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik had nooit verwacht dat het leven ook zo mooi kon zijn, maar God heeft mij dit laten zien en daar ben ik onwijs gelukkig mee! Hij leidt mij door mijn leven heen en kiest de beste paden voor mij uit. Mochten er rotsachtige wegen zijn, dan geeft hij mij bergschoenen! Geweldig toch, zo’n God?

Meer weten?

Kom in contact met Liona of een andere christen. Neem contact op via dit onderstaand formulier of kom naar onze zondagsdienst!

    naam:

    onderwerp:

    TEKST: