Op reis door Israel

In de voetsporen van Jezus

Loop jij ook met het verlangen om dáár rond te wandelen waar verhalen in de Bijbel zich afspelen? Uit de reacties op de informatieavonden van 2 oktober en 3 februari jl. blijkt dat je niet de enige bent. Ongeveer 10 reizigers hebben zich al gemeld voor deze reis onder leiding van Mozaïek Travel. We hebben ruimte voor 30 personen. We streven ernaar eind juni a.s. de groep te kunnen aanmelden.

Volgende informatieavond: donderdag 30 maart 2023

Stel al je vragen. Je bent natuurlijk óók welkom als je je oriëntatie pas net bent begonnen en nog (lang) niet zeker weet of je begin 2024 al op reis wilt.
Als extraatje deze avond is er een proeverij uit de Seder-maaltijd, geleid door Marianne en Atie.
Ben je alleen geïnteresseerd in de proeverij, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
Reizigers kunnen zich deze avond meteen inschrijven!

Laat a.u.b. even weten of je deze avond komt:

meld je aan: geest.arjen@live.nl

Donderdag 22 juni a.s. volgt de laatste informatieavond voor de zomervakantie waarna we de groepsreis hopelijk kunnen boeken!.

Deze avond komt ook een toffe spreker: Oscar Lohuis.
Thema: ‘Zegen door Israël’.

Datum vertrek:  
eind maart 2024 (wordt z.s.m. na de zomervakantie duidelijk!)

Aankomst op de luchthaven bij Tel Aviv. In de voetsporen van Jezus reizen we naar Nazareth, Mount Arbel en Beth Hakerem. Naar een markt en naar de Berg van de Zaligsprekingen. Naar Kapernaum en het meer van Galilea. Ook naar Mount Hermon, de Golan Hoogten en Ceasarea Filippi. We bezoeken de Dode Zee, Ein Gedi, Masada en zijn een paar dagen in en om Jeruzalem. In deze reis zijn ook dagdelen dat er geen verplicht programma is. We streven naar overnachtingen in ***hotels. In het programma zit een indrukwekkende boottocht en is het mogelijk om deel te nemen aan sportieve momenten, o.a. lange(re) wandeltochten en (wildwater-)varen.

Datum terugreis:
8 dagen na vertrek (eind maart/begin april 2024, ruim vóór Pasen).