Tweedehands Fashion Event Tiptop voor nop dit jaar corona proof 

In de week van de Ontmoeting is er weer een Tiptop voor nop event en wel Corona proof. Dit tweedehands Fashion Event bomvol vintage vindt plaats in het weekend van 2 en 3 oktober. Tiptop is een ontmoetingsplaats waar vrouwen andere vrouwen ontmoeten en waar zij gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires mogen uitzoeken. De vrijwilligers die dit event, in samenwerking met Stichting Present Maassluis, organiseren, nodigen alle vrouwen uit Maassluis uit, om een kijkje te komen nemen.

 Voor een heel aantal vrouwen in Maassluis is Tiptop voor nop inmiddels een begrip geworden. Tiptop voor nop is een initiatief van een groep vrouwen van de EGMA in samenwerking met Stichting Present en dit keer mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maassluis. We doen dit vanuit één passie dat kleding een tweede leven krijgt. Zodat er weer andere vrouwen van kunnen genieten. Vrouwen met een kleine beurs, vrouwen die graag duurzame keuzes maken en andere vrouwen willen ontmoeten. Zo dragen we zorg voor elkaar én het milieu. De aanwezige stylistes helpen je graag bij het samenstellen van een leuke outfit.

Het duurzame fashion event vindt plaats op vrijdag 2 oktober van 18.30 – 21.30 uur en op zaterdag 3 oktober van 10.00 – 12.00 uur, in het gebouw van Evangelische Gemeente Maranatha, G.A. Brederolaan 49, Maassluis.

 Kleding inleveren kan

Gedragen dameskleding (vanaf maat 174 tot 46, schoon gewassen en zonder beschadigingen), schoenen en accessoires kan men nog inleveren. Mail naar info@presentmaassluis.nl.

Aanmelden voor Tiptop voor nop

Stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en de gewenste dag naar info@presentmaassluis.nl. Vol=vol.