Tiptop voor Nop Najaar 2021!

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober 2021, in de week van de ontmoeting, vindt er weer een Tiptop voor nop event plaats! Op dit tweedehands Fashion Event mogen vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken. Tiptop is een gezellige bijeenkomst waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. Stel met behulp van een styliste je mooiste outfit samen onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek. De vrijwilligers die dit event, in samenwerking met Stichting Present Maassluis, organiseren, nodigen alle vrouwen uit Maassluis uit om langs te komen op dit feestelijke evenement!

Na het grote succes van eerdere edities is er ook dit jaar weer een Tiptop voor nop event. Tiptop voor nop is een initiatief van een groep vrouwen van de EGMA in samenwerking met Stichting Present, de kledingbank en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maassluis. We doen dit vanuit één passie dat kleding een tweede leven krijgt en zodat er weer andere vrouwen van kunnen genieten. Op deze manier dragen we zorg voor elkaar én het milieu. Of je een kleine beurs hebt, graag duurzame keuzes maakt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten, iedereen is welkom! De aanwezige stylistes helpen je graag bij het samenstellen van een leuke outfit. Samen met alle vrijwilligers zorgen we voor een onvergetelijke vijfde editie van Tiptop voor nop.

Het duurzame fashion event vindt plaats op vrijdag 8 oktober van 19.00 – 22.00 uur en op zaterdag 9 oktober van 10.00 – 12.00 uur, in het gebouw van Evangelische Gemeente Maranatha, G.A. Brederolaan 49, Maassluis.

 

Kleding inleveren kan

Gedragen dameskleding (vanaf maat 174 tot 46, schoon gewassen en zonder beschadigingen), schoenen en accessoires kan je nog inleveren. E-mail naar tiptopvoornop@gmail.com.

Aanmelden voor Tiptop voor nop

Kom je op vrijdagavond naar Tiptop voor nop? Meld je dan aan via https://www.eventbrite.com/e/tickets-tiptop-voor-nop-170270211787.

Op zaterdagochtend is er vrije inloop.