Het allergezelligste vintage fashion event van Maassluis | Tiptop 14 en 15 oktober

In de maand van de ontmoeting vindt ook de 7e editie van het Tweedehands Fashion Event Tiptop voor Nop plaats. Kom langs op het allergezelligste event van Maassluis op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober. Stel eventueel met behulp van een styliste je mooiste outfit samen, laat je haar en make up doen en doe mee aan de modeshow. Dit alles onder het genot van een drankje en lekkere hapjes verzorgd door stichting Vluchtelingenwerk. Ook is er live muziek.

Foto Karin Poldervaart

Op dit evenement mogen vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken. De vrijwilligers die dit event, in samenwerking met Stichting Present Maassluis, organiseren, nodigen alle vrouwen uit Maassluis en omstreken uit om langs te komen op dit feestelijke evenement!

Het duurzame evenement vindt plaats in het gebouw van de Maranathakerk , G.A. Brederolaan 49, Maassluis. Vrijdag 14 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. En zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom; of je nu graag duurzame keuzes maakt, een kleine beurs hebt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten. De vrijwilligers kunnen niet wachten om er weer een onvergetelijk weekend van te maken.

Wil je kleding inleveren? Dat kan nog! Gedragen dameskleding (alle dames maten en kindermaten 164 t/m 176, herfst-/winterkleding, schoon gewassen en zonder beschadigingen), schoenen en accessoires kan je inleveren. We zijn in het bijzonder op zoek naar kleding in grote maten, dus 44 plus winterjassen. E-mail naar tiptopvoornop@gmail.com.

Aanmelden voor vrijdagavond

Meld je aan voor de vrijdagavond door naar onze social media kanalen te gaan (Facebook en Instagram). Zaterdagochtend kun je gewoon binnenlopen.

Tiptop voor nop is een initiatief van een groep enthousiaste vrouwen uit de stad in samenwerking met Stichting Present, www.SamenzijnwijMaassluis.nl, Stichting Vluchtelingenwerk, de Kledingbank, de Jumbo, By JUUL en de EGMA. We doen dit vanuit één passie dat kleding een tweede leven krijgt. Op deze manier dragen we zorg voor elkaar én het milieu.

Contact

Voor vragen kun je mailen naar tiptopvoornop@gmail.com.

Volg ons op Facebook en Instagram Tiptop voor nop.