Voorleesochtend | 8 februari 2023

Op 8 februari vindt er weer een voorleesochtend plaats in de EGMA van 9.30 tot 11.00 uur. We duiken deze ochtend in het verhaal van Jona.

Samen met je kinderen, kleinkinderen of buurkinderen kun je deze ochtend het verhaal van Jona beleven in woord en beeld. Geniet van elkaar en ga samen aan de slag. We lezen het verhaal, zingen met elkaar over de dieren in de zee en er staan verschillende activiteiten voor jullie klaar. Er is een experiment over storm, een knutsel voor verschillende leeftijden en je kunt ook lekker spelen. Het eten en drinken is helemaal in stijl met het verhaal. Ten slotte is er ook ruimte om als volwassenen onderling met elkaar het gesprek te voeren.

Graag willen we tijdens deze ochtend op een laagdrempelige manier kinderen kennis laten maken met Bijbelverhalen. Ook willen we jullie als volwassenen inspireren in de geloofsopvoeding. Hoe kun je een Bijbelverhaal op verschillende manieren tot leven laten komen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De voorleesochtenden dragen bij aan het samen optrekken van generaties, maar bieden ook de mogelijkheid om met andere opvoeders in contact te komen. Voel de vrijheid om het gesprek aan te gaan over dingen waar je tegenaan loopt of waar je juist gelukkig van wordt in het gezin.

Aanmelden is niet verplicht, maar om enigszins een inschatting te kunnen maken van de hoeveelheid mensen die gaan komen, zou het fijn zijn als je in een mailtje aangeeft met hoeveel personen (kinderen en volwassenen) je denkt te komen. De mail kan gestuurd worden naar generatienu@egma.nl via onderstaande button.
Kom jij het verhaal van Jona ook mee beleven? Wij zien uit naar jullie komst!

Lee, Nathalie, Yvonne en Jennifer