Voorleesochtend | 31 mei 2023

Op 31 mei vindt er weer een activiteitenochtend plaats in de EGMA van 9.30 tot 11.00 uur. We duiken deze ochtend in het thema ‘dapper, net als David’.

Samen met je kinderen, kleinkinderen of buurkinderen kun je deze ochtend het verhaal van David en Goliath beleven in woord en beeld. Geniet van elkaar en ga samen aan de slag. We lezen het verhaal en er staan verschillende activiteiten voor jullie klaar. Er is een parcours waarbij we kijken of jij net zo goed kunt mikken als David. We schilderen mooie stenen, maken reuzenvoeten en er kan natuurlijk ook lekker gespeeld worden. Bouw een toren net zo groot als een reus, kun jij hem omgooien? Het eten en drinken is helemaal in stijl met het verhaal. Ten slotte is er ook ruimte om als volwassenen onderling met elkaar het gesprek te voeren.

Graag willen we tijdens deze ochtend op een laagdrempelige manier kinderen kennis laten maken met een Bijbelverhaal. Ook willen we jullie als volwassenen inspireren in de geloofsopvoeding. Hoe kun je een verhaal op verschillende manieren tot leven laten komen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De activiteitenochtenden dragen bij aan het samen optrekken van generaties, maar bieden ook de mogelijkheid om met andere opvoeders in contact te komen. Voel de vrijheid om het gesprek aan te gaan over dingen waar je tegenaan loopt of waar je juist gelukkig van wordt in het gezin.

Aanmelden is niet verplicht, maar om enigszins een inschatting te kunnen maken van de hoeveelheid mensen die gaan komen, zou het fijn zijn als je in een mailtje aangeeft met hoeveel personen (kinderen en volwassenen) je denkt te komen. De mail kan worden gestuurd via onderstaande button of naar generatienu@egma.nl.

Kom jij het thema dapper, net als David ook mee beleven? Wij zien uit naar jullie komst!